Palvelut

Laadukkaat salaojitus- ja kaivinkonetyöt

Toteutamme peltojen salaojitukset, valtaputkitukset ja muut kaivinkonetyöt vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Monipuolinen kalustomme tarjoaa parhaat mahdolliset edellytykset työn toteuttamiseen onnistuneesti ja laadukkaasti.

Palveluihimme kuuluu vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla peltojen salaojitukset, valtaputkitukset ja muut kaivinkonetyöt

Yrityksellämme on Salaojayhdistys Ry:n myöntämä pätevyys pelto salaojituksien osalta. Toteutamme salaojitukset kaivavalla salaojakoneella, joka pudottaa ojaa tehdessä ruokamullan soran päälle. Kaivuutekniikan ansiosta kaivannon rakenne läpäisee hyvin vettä. Käytössämme on lisälaite altakasteluojituksiin, jolla asennamme kalvon. Teemme myös maalämpölinjoja.

Toteutamme ammattitaidolla valtaojaputkitukset niin, että viljeltävän maan viljeltävyys ja rakenne paranee. Kauttamme saatavana valtaoja- ja rumpuputket sekä kaivot ja muut pientarvikkeet.

Palveluihimme kuuluvat myös muut kaivinkonetyöt kuten mm.: valtaojaperkaukset, piiriojien kaivuut, energiapuukouratyöt, maansiirrot, pellonraivaukset sekä maalämmöt. Kysy rohkeasti myös muita kaivuutöitä.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous!